У Рівненській області рятувальники допомогли відкрити помешкання,де перебувала малолітня дитина

У Рівненській області рятувальники допомогли відкрити помешкання,де перебувала малолітня дитина

27.05.15 08:08 0 619
25 травня о 17:01 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Рівне по вул. Корольова, 8 на третьому поверсі житлового будинку в замкненій квартирі знаходиться на самоті малолітня дитина.

На місце події відразу виїхало чергове відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне. Рятувальники за допомогою висувної драбини піднялися до вікна помешкання та обережно, не пошкодивши привідчинене вікно, потрапили всередину квартири. На щастя, з маленькою дівчинкою все було гаразд. Відчинивши вхідні двері, бійці Служби порятунку передали дитину її бабусі.

Як з’ясувалося, 3-річна дівчинка опинилася в зачиненій квартирі, коли бабуся, яка за нею доглядала, вийшла на сходову клітину. Відкриті двері зачинило поривом вітру, а ключів від помешкання в жінки не було.

Літній жінці, яка подякувала за оперативну допомогу, рятувальники порадили тримати комплект запасних ключів у рідних або сусідів.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей! Щоб попередити лихо, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті. Будьте уважними та обережними. Пам’ятайте: безпека ваших дітей залежить від вас самих!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: cпартакіада міста ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ