У Рівненській області вогнеборці ліквідували пожежу на автостоянці

У Рівненській області вогнеборці ліквідували пожежу на автостоянці

27.05.15 17:32 0 635
25 травня о 23:58 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу на території автостоянки в місті Рівне по вулиці Мельника. Охоронець стоянки повідомив, що загорання трапилося у салоні легковика. На місце виклику негайно виїхало два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою було встановлено, що полум’ям охоплено автомобіль «Volkswagen Passat», існувала загроза вибуху, так як машина була оснащена газобалонним обладнанням. До того ж на стоянці перебувало близько сотні автомобілів і вогонь міг швидко перекинутися на будь яку з них. За вказівкою керівника гасіння пожежі вогнеборці подали один водяний ствол безпосередньо на гасіння машини та ще один пінний ствол на захист поряд розташованих автомобілів. Рятувальникам знадобилося менше п’яти хвилин, щоб локалізувати пожежу і не допустити поширення вогню. Автостоянка була врятована.

Варто додати, що завдяки вчасному повідомленню про загорання та оперативному реагуванню вогнеборців, вдалося не допустити вибуху газового балону автотранспортного засобу та перекидання полум’я на поряд розташовані автомобілі.

Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль «Volkswagen Passat» та пошкодив дзеркало і вітрозбірник розташованого поруч автомобіля «Hyundai Getz».

Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підпільний цех із ...
Наступна новина: Основные фасадные системы

КОМЕНТАРІ