На Тернопіллі у Борщеві провели шаховий турнір

На Тернопіллі у Борщеві провели шаховий турнір

27.05.15 11:12 0 641
24 травня 2015 року у місті Борщів за сприяння районної організації ВО "Свобода" та депутата обласної ради, Голови Тернопільської обласної "Свободи" Володимира Стаюри відбувся міжрайонний шаховий турнір. присвячений Дню героїв. На урочистому відкритті шахового турніру були присутні Володимир Стаюра, виконувач обов'язків голови Борщівської РДА Володимир Бартошко, депутат Борщівської районної ради Андрій Данилевич та голова шахового клубу "Королівська фортеця" Ігор Багрій. Усі вони свободівці, яким небайдужа доля шахового спорту, і завдяки ним відбувся вже традиційний турнір.

У заході взяли участь кращі команди Тернопільщини. Змагання проводилися за швейцарською системою в 7 турів, за регламентом часу по 15 хвилин для кожного учасника. У командному заліку перемогу здобув колектив з Бучача, друге місце вибороли в запеклій боротьбі господарі турніру Борщівці, третє місце дісталось команді із Копиченець Гусятинського району.

"Проведення цього спортивного турніру на Борщівщині уже стало традиційним. Дуже приємно, що цього року у турнірі беруть участь молоді спортсмени і ветерани цього виду спорту. Це є свідченням того, що шахові турніри охоплюють людей різного віку, людей які не байдужі до нашої історії, боротьби, і які зараз вносять свій вклад у нашу перемогу у російсько-українській війні. Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" постійно приділяє належну увагу спорту та оздоровленню українців. Окрім спортивного характеру такі турніри зближують учасників – люди стають однією командою. Дуже добре, що турнір пройшов у час відзначення Дня героїв в Україні. Вітаю всіх учасників турніру з Днем героїв – святом величі духу українських вояків – борців за волю України, які є символом незборимості української нації", – зазначив керівник Тернопільської обласної "Свободи" Володимир Стаюра.

В особистому заліку перемогу здобув Микола Дулик (м. Бучач), другим став Олег Новиченко (Борщів), третім – Михайло Сусла (Копиченці). Всі учасники та команди-переможці були нагородженні медалями, кубками та іншими грошовими призами. На турнірі було визначено найстаршого та наймолодшого учасника – це ветеран з міста Заліщики Анатолій Небоженко (86 років) та школяр з міста Зборова (15 років), який нарівні боровся з ветеранами. Учасник, який набрав найменшу кількість очок, на жаль, теж був з команди господарів турніру. Вони також нагороджені заохочувальними грошовими призами.

"Вітаю переможців турніру. ви стали найкращими. Такі змагання зміцнюють силу волі та духу учасників, що зараз вкрай необхідно всім нам, українцям. Хочу подякувати кожному, хто долучився до організації турніру, та учасникам змагань, які віднайшли можливість взяти участь в захопливій боротьбі. Висловлюю подяку усім присутнім, що грошовими пожертвами підтримали бійців Збройних Сил України. Разом ми переможемо! Слава Україні", – зазначив в. о. голови Борщівської районної державної адміністрації свободівець Володимир Бартошко.

Нагадаємо, що на турнірі волонтери руху "Воля" зібрали кошти для підтримки бійців українських збройних сил, які захищають Україну від російської агресії на Донбасі.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Викрадачів "Волги" ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ