Віктор Шумада: «Соціальний захист кожного працівника – наше спільне завдання»

Віктор Шумада: «Соціальний захист кожного працівника – наше спільне завдання»

27.05.15 12:15 0 654
XXVIII обласна звітно-виборна конференція профспілки працівників державних установ України відбулася 21 травня у Тернополі.

На порядку денному розглянули низку питань, зокрема: зменшення кількості членів профспілки, низка незаконних звільнень держслужбовців в 2014-2015 роках у 7 районах області, проведення реформи та утворення громад, а відтак вивільнення сільських голів та працівниів сільських рад, порушення кримінальних справ щодо сільських голів за ухилення від мобілізації, низький рівень заробітної плати держслужбовців та їх соціальний захист та інші.

Участь у роботі конференції взяли голова Профспілки працівників державних установ України Тетяна Нікітіна, тимчасово виконувач обов`язки керівника апарату Тернопільської облдержадміністрації Віктор Шумада.

Під час засідання переобрали голову обласної організації проспілки . Ним став Степан Стефанишин.

«У цей нелегкий час співпраця влади та профспілок дуже важлива і потрібна, - наголосив Віктор Шумада. – Адже соціальних захист кожного працівника – наше спільне завдання. Перед нами зараз багато викликів, однак я переконий, що лише разом ми зможемо їх подолати».

Довідково: Тернопільська обласна організація профспілки працівників державниї установ України налічує понад 5400 осіб.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На оперативній нараді ...

КОМЕНТАРІ