Визначено переможця обласного етапу XXI Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Визначено переможця обласного етапу XXI Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

28.05.15 08:10 0 569
26 травня Фестиваль дружин юних пожежних підбив підсумки профілактичної роботи помічників рятувальників – команд юних пожежних, що діють при загальноосвітніх навчальних закладах Житомирщини. Упродовж двох місяців діти демонстрували знання з питань пожежно-рятувальної справи та основ безпечної поведінки у міських, районних та зональних відбіркових етапах Фестивалю. А вчора за допомогою співу, гумору, танцю та літературно-музичних композицій 6 кращих команд представили на розсуд журі домашнє завдання на тему «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй!», а також змагалися в інтелектуальному конкурсі капітанів. Кожна команда намагалася не тільки розвеселити глядачів, а й максимально розкрити задану тему.

Організаторами заходу виступили Управління ДСНС України у Житомирській області, Управління освіти та науки обласної державної адміністрації, а також Обласна організація Добровільного пожежного товариства України.

Друге місце посіла Тетерівська команда Житомирського району, третє – розділили між собою Попільнянська гімназія №1 та Новоград-Волинська ЗОШ №10. Беззаперечним переможцям обласного етапу фестивалю стала команда ДЮП «Стихія» Коростенського міського ліцею.

- Емоції переповнюють… Радіємо справді, як діти, – ділиться враженнями капітан команди переможниці Юрій Задорожний. – Безумовно усі команди, які зібралися дуже класно виступили. Просто нам пощастило трішки більше. Ось зараз привеземо цю радість до себе додому.

Командам-переможцям вручили почесні грамоти та пам’ятні кубки. Усі учасники фестивалю ще довго фотографувалися напам’ять, а тріумфатори змагання – раділи перемозі. Слід зазначити, що коростенські дюповці вже другий рік поспіль тріумфує у Житомирі.

Рух юних пожежних – це своєрідна школа безпеки, яка дає дітям необхідні знання і вміння діяти в нестандартних та небезпечних ситуаціях – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС у Житомирській області Василь Кучин – До речі, цієї зими на Житомирщині відзначилися троє підлітків та юнаків, які змогли надати допомогу та врятувати життя дорослим, котрі провалилися під кригу. Тож працюємо і навчаємо недаремно!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині на воді ...

КОМЕНТАРІ