Підрозділи ДСНС Львівської області ліквідовують наслідки негоди

Підрозділи ДСНС Львівської області ліквідовують наслідки негоди

28.05.15 10:08 0 595
26 травня в другій половині дня, з 18:00 до 19:00, через проходження атмосферного фронту над територією Львівської області, який супроводжувався сильною зливою, відбулось формування значного місцевого та схилового стоку в містах Львові, Миколаєві та в Бродівському, Яворівському, Самбірському, Пустомитівському районах, внаслідок чого було підтоплено: 2 житлових будинки, 15 підвалів будівель та 6 присадибних ділянок. Зруйновано 1 господарську будівлю, відсутній доїзд до частини села та вітром пошкоджено покрівлю 1 житлового будинку.

Для проведення робіт та оцінки обстановки наслідків негоди від підрозділів Головного управління ДСНС України у Львівській області залучало 8 одиниць спеціалізованої техніки, 7 мотопомп та 42 чоловіки особового складу, 7 оперативних районних відділів , якими було відкачанопонад 1416 куб. м. води, а саме:

м. Львів – підтоплено 1 житловий будинок, 4 підвали житлових будинків, 1 підвал ТОВ 1 присадибну ділянку:

сел. Брюховичі вул. Кленова,підтоплено 1 житловий будинок та 1 присадибну ділянку. Відкачано 75 куб.м. води;

вул. Коновальця, підтоплено1 підвал ТОВ «Сінева Україна». Відкачано 50 куб.м. води;

вул. Торф’яна, підтоплено 4 підвали житлових будинків та прилегла територія. Відкачано 1206 куб.м. води.

м. Миколаїв - підтоплено 2 підвали житлових будинків, 2 присадибні ділянки . Відкачано 36,5 куб.м. води.

Бродівський район - схиловим стоком зруйновано 1 господарську будівлю та підтоплено 1 підвал житлового будинку. Відкачано 25 куб.м. води.

Яворівський район – підтоплено 1 житловий будинок, 6 підвалів житлових та господарських будівель, 3 присадибні ділянки. Відсутній доїзд до частини с. Мальчиці через пошкоджене дорожнє полотно:

с. Мальчиціпідтоплено 6 підвалів житлових та господарських будівель та 3 присадибні ділянки. Стічними водами розмито дорожнє полотно довжиною 5 м., відсутній доїзд до 80 домогосподарств;

с. Страдч підтоплено 1 житловий будинок. Відкачано - 30 куб.м. води.

Самбірський район – підтоплено підвальне приміщення закладу харчування «Бістро» та прилегла територія в м. Рудки по вул. Валова. Відкачано - 19 куб.м. води.

Пустомитівський район – вітром зірвано металеву покрівлю на площі 27 кв.м. з приватного житлового будинку по вул. Старе Село, с. Кам’янопіль.

Загрози для життя людей немає.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перевозка грузов в Алматы
Наступна новина: ДАІ Буковини нагадує про ...

КОМЕНТАРІ