На Тернопіллі у Підволочиському районі представили голову РДА

На Тернопіллі у Підволочиському районі представили голову РДА

28.05.15 10:45 0 823
Новопризначеного голову Підволочиської РДА представив громаді очільник області Степан Барна 26 травня. Ним став Борис Онищук.

Степан Барна подякував керівництву району за ефективне проведення мобілізаційнох роботи, а також висловив вдячність сім'ям, які делегували своїх синів на службу задля захисту інтересів держави.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих бійців під час проведення антитерористичної операції.

«Ті хлопці, які повернуться на ротацію, повинні бачити зміни у роботі виконавчої влади, - наголосив голова ОДА. – Завдання керівників полягає насамперед у протидії корупції. Ми уже маємо приклади, коли протягом останніх місяців притягнули до відповідальності декількох депутатів, медиків, правоохоронців. Усі, хто вчиняє корупційні дії, повинні бути покарані».

Також дії керівників районів мають бути спрямовані на розвиток економіки. Співпраця з підприємцями та покращення інвестиційного клімату є пріоритетами у роботі, додав Степан Барна.

Він озвучив плани роботи, яку проведуть у Підволочиському районі до кінця року. Це реконструкція ЗОШ І-ІІІ ступенів у м. Скалаті з добудовою навчальних класів, харчоблоку, спортивного залу, басейну, реконструкція очисних споруд та каналізаційно-насосної станції.

«Роботи потрібно провести оперативно. Також слід розпочати підготовку документів на наступні об'єкти для реконструкції. Закликаю голову РДА, керівників органів місцевого самоврядування, громадські організації до тісної співпраці», - додав Степан Барна.

Борис Онищук подякував за висловлену довіру та зазначив, що використає свій досвід роботи для розвитку краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: У місті зросла ...

КОМЕНТАРІ