Житомирські правоохоронці викрили шахрая із закордонного працевлаштування

Житомирські правоохоронці викрили шахрая із закордонного працевлаштування

28.05.15 18:09 0 629
До Житомирського МВ УМВС звернулось близько десятка житомирян із заявами про ошуканство. Правоохоронці встановили молодика, який за винагороду обіцяв потерпілим вигідне працевлаштування у Греції. Триває розслідування.

За кілька останніх днів до міліції звернулись семеро жителів обласного центру із подібними повідомленнями. Усі вони розповіли, що малознайомий чоловік пообіцяв посприяти у підготовці документів для працевлаштування за кордоном. За свої послуги він зажадав по кілька тисяч гривень. Втім, обіцянок своїх не виконав та кошти не повернув.

Оперативники карного розшуку встановили та затримали 29-річного житомирянина, причетного до вказаних шахрайських дій.

- Під час розслідування також було з'ясовано, що чоловік обіцяв не тільки працевлаштування у Греції. Він вигадав актуальний спосіб видурювання коштів: пропонував житомирянам посприяти демобілізації родичів, які нині служать в зоні АТО, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, слідчі перевіряють отриману інформацію та встановлюють інших потерпілих від дій нечесного ділка.

Підозрюваному загрожує до 3 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ