На Житомирщині правоохоронці вилучили вогнепальну та холодну зброю

На Житомирщині правоохоронці вилучили вогнепальну та холодну зброю

28.05.15 14:44 0 592
Правоохоронці вилучили автомат Калашникова (АКСУ), 8 магазинів, з них 6 з боєприпасами, ножі, військову спецамуніцію та інші речі. Усе вилучене направлено на відповідне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

27 травня патрульний наряд ВДАІ зупинив у м. Коростишеві автомобіль «Фольксваген», який рухався без номерних знаків. Водій транспортного засобу не надав жодних документів на авто. Під час його огляду у багажнику було виявлено вогнепальну зброю та боєприпаси.

Близько 12.00 на одній з вулиць райцентру інспектори ВДАІ помітили автомобіль «Фольксваген Гольф», який рухався без державних номерних знаків. Водій авто, зупинившись на вимогу інспекторів, не зміг надати будь-яких документів на транспортний засіб та право ним керувати.

За таких обставин автомобіль та водій були доставлені до Коростишівського РВ УМВС.

Уже там чоловік назвався бійцем одного із спецзагонів, чиї наліпки були на зовнішній стороні «Фольксвагена».

Під час санкціонованого огляду транспортного засобу у багажнику виявлено та вилучено автомат Калашникова (АКСУ), 8 магазинів, з них 6 з боєприпасами, ножі, військову спецамуніцію та інші речі. Усе вилучене направлено на відповідне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває з'ясування всіх обставин. Також перевірку проводять працівники Управління СБУ України в області.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура Волині - у ...

КОМЕНТАРІ