Волинянка відповідатиме за розтрату коштів і майна

Волинянка відповідатиме за розтрату коштів і майна

28.05.15 09:28 0 573
Жінка внесла несанкціоновані зміни в програмне забезпечення касового апарату, зокрема, зменшила націнку на продукцію, чим здійснила розтрату коштів магазину більш ніж на 10 тисяч гривень.

У чергову частину Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області надійшов рапорт оперуповноваженого ДСБЕЗ про розтрату товарно-матеріальних цінностей працівниками магазину. Встановлено, що у період із вересня 2014 року по березень 2015 року працівники магазину вносили несанкціоновані зміни в електронно-обчислювальні машини шляхом внесення змін в програмне забезпечення касового апарату. Таким чином зменшили націнку на продукцію, чим здійснили розтрату коштів на загальну суму понад 10 тисяч гривень.

Міліціонери з'ясували: до протиправних дій причетна працівниця магазину. Відомості про вказані факти зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) та ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинено повторно) Кримінального кодексу України.

Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Тепер їй загрожує покарання у вигляді обмеження волі від трьох років до восьми років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ