Луцьк: депутати внесли чергові зміни до бюджету міста

Луцьк: депутати внесли чергові зміни до бюджету міста

28.05.15 09:17 0 692
Низку бюджетних проектів рішень підготувало до розгляду депутатів управління фінансів та бюджету.

Всі питання були розглянуті та підтримані під час засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Тож депутати зазначили, що немає необхідності доповідати.

Обранці громади підтримали зміни до бюджету, взяли до уваги інформацію про виконання бюджету м. Луцька за І квартал 2015 року.

Депутат Ігор Поліщук попросив прокоментувати інформацію про те, що освітянам немає коштів на відпускні.

Начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова наголосила, що ця інформація не відповідає дійсності. Підтвердив це й начальник управління освіти та науки міської ради Олег Гребенюк. “Такого немає”, - відповів він.

Лілія Єлова представила присутнім ще один проект - “Про прогноз бюджету міста на 2016-2017 роки”.

Вона зауважила, що прогноз міського бюджету на 2016 та 2017 роки розроблено відповідно до чинного податкового й бюджетного законодавства та індикативних прогнозних показників Державного бюджету на 2015 - 2016 роки, а також — Програми економічного та соціального розвитку міста на 2015-2016 роки.

“Ціллю середньострокового бюджетного прогнозування є створення дієвого механізму управління бюджетним процесом, встановлення взаємозв'язку між стратегічними цілями розвитку міста та можливостями бюджету в середньостроковій перспективі забезпечення прозорості, передбачуваності та послідовності бюджетної політики”, - зазначила Ліля Єлова.

Після запитань, поставлених депутатами, цей проект рішення більшістю голосів також був підтриманий.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ