У Чернігові готуються до Дня незалежності та Дня Державного прапора України

У Чернігові готуються до Дня незалежності та Дня Державного прапора України

28.05.15 13:51 0 577
27 травня в Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови - керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в Чернігові заходів до Дня Державного Прапора України, Дня незалежності України та виставки квітів і плодів «Щастя краси». У засіданні взяли участь керівники районних у місті Чернігові рад, представники відділів та управлінь міськради, комунальних підприємств, правоохоронних органів.

Як повідомив начальник управління культури міської ради Юрій Ткач, всі основні заходи відбудуться на території Центрального парку культури і відпочинку. Цього року огляд-конкурс квітів і плодів «Щастя краси»пройде 22 серпня в звичайному форматі. Але необхідно всім відповідальним за проведення святкового заходу якомога більше осіб залучити до участі в загальноміському святі, щоб всі відвідувачі отримали безліч вражень та задоволення.

За попереднім планом 23 серпня в День Державного Прапора України на Красній площі відбудеться урочиста церемонія підняття прапору та вручення паспортів громадянина України учням, яким найближчими днями виповнюється 16 років. Цього дня державні прапори встановлять на будівлях адміністративних установ, організацій, підприємств та житлових будинках.

Керівництво області та міста, керівники організацій та підприємств, громадськість міста 24 серпня в День незалежності України покладуть квіти до пам'ятника Т. Г. Шевченку та до Каменю борцям за волю та незалежність України. Детальний план заходів буде опубліковано на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради пізніше.

Також, Юрій Ткач повідомив, що традиційно учасниками виставки квітів будуть місцеві підприємства, навчальні заклади, організації та установи. Вони представлять стаціонарні квітучі композиції або клумби, які прикрашатимуть Центральний парк культури і відпочинку.

Під час обговорення члени організаційного комітету висловили свої пропозиції щодо проведення цього свята.

Станіслав Віхров закликав усіх відповідальних осіб, причетних до організації свята, злагоджено та відповідально організувати роботу та провести заходи на належному рівні. Адже у ці нелегкі для нашої країни дні, відзначення державних свят набувають особливого значення для кожного українця.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ