Хмельницька область: визначилися переможці збору-змагання «Школа безпеки»

Хмельницька область: визначилися переможці збору-змагання «Школа безпеки»

28.05.15 14:11 0 574
З 19 по 26 травня поблизу села Черче Чемеровецького району відбувся десятий ювілейний обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки». У змаганнях взяли участь 16 команд з різних районів та міст області.

Організаторами змагань виступили Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області, Департамент освіти і науки, Управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації, Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.

Програма змагань передбачала проходження рятувально-прикладної дистанції «Пошуково-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії» та дистанції «Рятувальні роботи в умовах природного середовища».

Вже вкотре учасники змагань здивували та порадували організаторів і журі, показавши неабиякі вміння та навики щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій. Діти вправно проводити рятувальні роботи на воді, демонстрували вміння подавати воду за допомогою пожежного ствола, долали заболочену місцевість по жердинах, евакуйовували постраждалого із зони зараження та надавали йому долікарську допомогу.

Переможців визначали за трьома напрямками. На етапі «Радіаційно-хімічний захист» першість виборола команда Чемеровецького району. Ця ж команда показала найкращі результати на дистанції «Рятувальні роботи на водному об'єкті» та «Пожежно-рятувальні роботи». На дистанції «Пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища» кращим стала команда з Шепетівського району.

У загальному заліку призові місця розподілились наступним чином: перше місце – команда с. Городище Шепетівського району, друге місце – команда м. Славута, а третє місце виборола команда з м. Хмельницький.

Переможці отримали від організаторів кубки, медалі та грамоти. А команда Шепетівського району матиме за честь представляти Хмельниччину на Х Міжнародних (ХV Всеукраїнських) змаганнях юних рятувальників «Школа безпеки».

Отже, привітаймо переможців та побажаймо подальших здобутків та перемог!

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернопільській ОДА ...

КОМЕНТАРІ