Волинська область: рятувальники ліквідували 5 пожеж,спричинених грозовими розрядами

Волинська область: рятувальники ліквідували 5 пожеж,спричинених грозовими розрядами

28.05.15 14:33 0 599
За минулу добу рятувальники ліквідували п’ять пожеж, спричинених влучанням грозових розрядів у житлові та господарські споруди.

Увечері блискавка влучила у господарську споруду в селі Добре Камінь-Кашисрького району. Пожежу, що уже охопила дах споруди, помітив господар і о 22:40 повідомив рятувальників. Над приборканням стихії працювали бійці ДПРЧ-8 та місцевої пожежної команди села Черче. Близько опівночі пожежа була ліквідована.

Повернувшись на місце дислокації, рятувальники практично одразу ж вирушили за іншим викликом – блискавка влучила у дерев’яну господарську будівлю в селі Брониця. На момент прибуття рятувальників з райцентру пожежу уже гасили працівники броницької сільської пожкоманди, які прибули за викликом за дві хвилини. Співробітники ДСНС разом із сільськими пожежними оперативно ліквідували пожежу, врятувавши від знищення дерев’яну будівлю.

Близько опівночі рятувальники ДПРЧ-16 селища Стара Вижва, працівники місцевих пожежних команд сіл Дубечне та Глухи у селі Текля Старовижівського району приборкали пожежу дерев’яної клуні, що належить 87-річному пенсіонерові.

Двічі за добу виїжджали на ліквідацію пожежі і рятувальники ДПРЧ-14 селища Ратного. О 23:40 вони разом з працівниками місцевої пожежної команди села Гірники ліквідували пожежу, що охопила покрівлю господарської споруди у селі Конище. Практично одночасно із райцентру вирушив резервний хід для ліквідації пожежу, що спричинив грозовий розряд, влучивши у покрівлю дерев’яної літньої кухні в селі Якушів. Уже за п’ять хвилин рятувальники локалізували подальше поширення вогню, а ще за 15 хвилин ліквідували пожежу остаточно.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ