Рівненщина: майстер-класи ковалів на

Рівненщина: майстер-класи ковалів на "Музейних гостинах"

28.05.15 09:39 0 617
Майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Сергій Торуля 24 травня проводив майстер-класи з ковальства на щорічному святі «Музейні гостини». Йому допомагали колишні випускники РЦПТО ДСЗ Дмитро Паламарчук, Віктор Балдич та Станіслав Трофімов.

Упродовж усього свята біля ковалів було багато глядачів, часом навіть важко було доступитися, аби побачити дійство творення зі шматка металу мистецької речі. Особливо було багато дітей та підлітків, які зачаровано слідкували за вправними рухами майстрів. Знавці і поціновувачі ковальського мистецтва розпитували про технологічні прийоми кування, цікавилися асортиментом виробів, які можна виготовити.

Усі, хто зацікавився професією коваля, могли взяти із собою інформаційні буклети та листівки Рівненського ЦПТО ДСЗ.

У РЦПТО ДСЗ формується чергова група слухачів за професією «коваль ручного кування». Тривалість курсу – 6,7 міс. Можливе навчання:

- за кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (для зареєстрованих у службі зайнятості безробітних);

- за кошти роботодавця;

- власні кошти.

Випускники отримують рекомендації для працевлаштування, зокрема, й за кордоном.

Телефони для довідок: у Рівному – (0362) 68-37-95, у Гощі (навчальна кузня) – (0250) 2-29-53, 0679991344 (майстер виробничого навчання Сергій Торуля). Адреса Рівненського ЦПТО ДСЗ – м. Рівне, вул. Пирогова, 8.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ