Луцьк: депутати впорядковуватимуть територію Старого міста

Луцьк: депутати впорядковуватимуть територію Старого міста

29.05.15 09:00 0 607
Продовжила роботу 74-та сесія міської ради.

Депутат Богдан Шиба запропонував до розгляду проект рішення “Про створення тимчасової контрольної комісії міської ради щодо сприяння розвитку Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку”. Така комісія, на думку депутата, має вивчити необхідні документи та напрацювати рекомендації щодо зміцнення взаємодії міської ради та дирекції ДІКЗ у м. Луцьку для забезпечення розвитку Старого Луцька.

Рішення знайшло підтримку серед колег. Депутат Роман Романюк зауважив, що в історичній частині міста необхідно наводити лад. “Адже ми пропагуємо культуру й цей туристичний об'єкт”, - зауважив він й наголосив, що необхідно, аби робота комісії не була формальною.

Юрій Вега звернув увагу депутатів на те, щоб комісія працювала ефективно й уважно, бо “можна зруйнувати історичні пам'ятки”. На його думку, до вирішення цього питання треба спонукати й Волинську обласну раду.

До складу комісії ввійшли депутати: Олександр Семенюк, Сергій Волик, Микола Яручик, Андрій Разумовський, Іван Смоленг, Віктор Ящук, Андрій Буй, Антон Сосновський, Богдан Шиба, Олександр Пиза та Андрій Козюра. Голова тимчасової контрольної комісії — Олександр Семенюк.

Також депутати створили ще одну комісію, яка здійснюватиме захист прав споживачів при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги.

Обранці громади вважають, що у зв'язку із істотним підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги за одночасного зниження платоспроможності громадян-споживачів вказаних послуг, така комісія необхідна.

Вона здійснюватиме аналіз відповідності тарифів на житлово-комунальні послуги, які встановлюються державним регулятором, реальному платоспроможному попиту лучан, лобіюватиме врегулювання цієї гострої проблеми на державному рівні.

У складі комісії на чолі з депутатом Василем Грибом — Сергій Григоренко, Андрій Козюра, Іван Корчук, Сергій Сівак та Богдан Шиба.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на честь ...
Наступна новина: Где в Киеве можно провести ...

КОМЕНТАРІ