рятувальники взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції,що пройшла в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича

рятувальники взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції,що пройшла в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича

29.05.15 10:02 0 576
27 травня в Чернівцях по вул. Коцюбинського в приміщенні Червоної зали Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася Міжнародна наукова практична конференція на тему «Актуальні проблеми та перспективи підготовки фахівців дошкільної освіти в умовах інтеграції України в освітній європейський простір». Участь у конференції взяли працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, ректорат та викладачі Чернівецького національного університету, представники інших вищих навчальних закладів України, представники з Румунії та Республіки Польща.

Одним із питань, яке розглядалося на конференції було «Сучасні проблеми та перспективи формування засад культури безпеки і здоров’я людини в професійній діяльності фахівці дошкільної освіти». Даній темі було приділено роботу однієї із секцій на конференції. В її роботі прийняли участь науковці із сусідніх країн, працівники кафедри безпеки життєдіяльності та кафедри педагогіки та психології дошкільної освіти Чернівецького національного факультету і працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Основна увага під час обговорень зверталася на проведення комплексного підходу до навчання дітей правил безпеки у навчальних закладах. Окрім цього, у своєму виступі рятувальники також з акцентували увагу на важливості знання та дотримання правил безпеки, адже щорічно в нашій області під час пожеж та інших надзвичайних подіях трапляються випадки загибелі чи травмування дітей.

Дана міжнародна конференція триватиме з 27 по 29 травня. Під час першого дня конференції, учасники засідали в Чернівцях, а 28 та 29 травня конференція проводитиметься у місті Сучава, що в Румунії.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Что такое качественная ...

КОМЕНТАРІ