У прокуратурі Закарпатської області відбувся семінар для молодих спеціалістів                      

У прокуратурі Закарпатської області відбувся семінар для молодих спеціалістів                  

29.05.15 13:21 0 641
У заході взяли участь працівники органів прокуратури Закарпатської області зі стажем роботи до 3-х років - молоді спеціалісти.

Відкрив семінар прокурор області Володимир Янко, він зауважив, що наразі триває реформування органів прокуратури, прокуратура перебудовується під нові європейські стандарти і саме шнім молодим прокурорам слід приділяти найбільше уваги.

Відтак, молоді прокурори вивчили тему забезпечення повноти використання прокурором наданих законом повноважень у сфері протидії корупції, про яку їм докладно розповів старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області Сергій Малицький.

Заступник начальника відділу прокуратури області Тетяна Фограчі детально зупинилась окремих питаннях, що виникають при організації представництва інтересів громадянина або держави.

Прокурор Ужгородської міжрайонної прокуратури Яна Куцин поділилась досвідом щодо організації представництва інтересів громадянина або держави у прокуратурах районного рівня.

Про важливу для молодих спеціалістів тему порядку розгляду звернень з питань досудового розслідування, розповіла Катерина Фалес заступник начальника відділу прокуратури області.

Начальник відділу статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області Неля Бокшан, зупинилась на питаннях забезпечення процесуальним прокурором повноти та достовірності відображення відомостей в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

А начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Людмила Гангур наголосила молодим прокурорам на важливості додержання прокурорської етики та розповіла про основні вимоги до службової та позаслужбової поведінки працівника прокуратури, забезпечення трудової та виконавської дисципліни.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині,водій із ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ