Закарпаття: на Тячівщині водій мотоцикла «GEON X – ROAD» скоїв наїзд на пішохода та залишив місце ДТП

Закарпаття: на Тячівщині водій мотоцикла «GEON X – ROAD» скоїв наїзд на пішохода та залишив місце ДТП

29.05.15 09:20 0 599
Водій мотоцикла марки «GEON X – ROAD» не працюючий мешканець села Калини 1984 року народження, біля 00:30 хв. у с. Калини скоїв наїзд на пішохода, після чого залишив місце ДТП.

Днями у чергову частину Тячівського РВ УМВС України по телефону поступило повідомлення з травматологічного відділення Тячівської РЛ про те, що до них за медичною допомогою звернувся мешканець

с. Калини 1981 року народження з діагнозом закритий перелом променевої кістки лівої верхньої гомілки.

Виїздом СОГ на місце пригоди потерпілий пояснив, що біля першої години ночі він повертався додому. У той нічний час, його зачепив проїжджаючий мотоцикл, в наслідок чого він отримав вищевказані тілесні ушкодження.

Вжитими розшуковими заходами працівники ВДАІ з обслуговування Тячівського району та СКР Тячівського РВ УМВС встановлено, що водій мотоцикла марки «GEON X – ROAD» не працюючий мешканець села Калини 1984 року народження, біля 00:30 хв. у с. Калини скоїв наїзд на пішохода, після чого залишив місце ДТП.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілий отримав тілесні ушкодження.

Мотоцикл «GEON X – ROAD» доставлено на штраф майданчик Тячівського ВДАІ. Результати медосвідчення показали, що водій був тверезий.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ