Прокуратура не допустила незаконного привласнення приміщення магазину на Ужгородщині

Прокуратура не допустила незаконного привласнення приміщення магазину на Ужгородщині

29.05.15 14:06 0 570
Ужгородською міжрайонною прокуратурою не допущено незаконного визнання права власності на об’єкт нерухомого майна за Сюртівським ССТ.

Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин, завдяки своєчасному виявленню та вступу прокуратури у справу яка перебувала у провадженні господарського суду Закарпатської області за позовом Сюртівського сільського споживчого товариства до Ужгородської районної спілки споживчих товариств та Паладь-Комарівської сільської ради про визнання права власності за набувальною давністю за Сюртівським ССТ, вдалося запобігти незаконному привласненню будівлі магазину загальною площею понад 116 м. кв.

Прокуратура у суді першої інстанції відстояла свою позицію і 19 січня 2015 року Господарським судом Закарпатської області у позові Сюртівського ССТ до сільської ради було відмовлено. Відтак, зазначив Олександр Андришин, вже Львівським апеляційним господарським судом, який відбувся 26 травня, скаргу Сюртівського сільського споживчого товариства залишено без розгляду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині міліціонери ...
Наступна новина: Луцьк: відкрито виставку ...

КОМЕНТАРІ