У Рівненській області рятувальники провели для дітей профілактично-пізнавальну екскурсію в пожежно-рятувальному підрозділі

У Рівненській області рятувальники провели для дітей профілактично-пізнавальну екскурсію в пожежно-рятувальному підрозділі

29.05.15 10:01 0 603
На Рівненщині тривають Тижні безпеки життєдіяльності. Так, 27 травня до 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів завітали вихованці місцевого дитячого садка «Сонечко».

Бійці Служби порятунку ознайомили малюків з порядком несення служби черговим караулом пожежно-рятувального підрозділу. Після чого вогнеборці продемонстрували пожежну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, розказали про їх технічні можливості.

Поза увагою працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій не залишилась жодна дитина: всі бажаючі змогли приміряти бойовий одяг рятувальника. В ході екскурсії рятувальники в доступній та зрозумілій формі відповіли на безліч запитань, що цікавили дітей та роз'яснювали дітям правила безпечної життєдіяльності.

По закінченню заходу усім дітям було вручено «Пам’ятки безпеки».

Задоволені співпрацею з рятувальниками і освітяни, які вважаючи таку просвітницьку роботу плідною та продуктивною. Адже проведені заходи підвищують обізнаність дітей та дають змогу зменшити кількість пожеж та надзвичайних пригод за участю малюків.

Радивилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бальзамирование и ...
Наступна новина: рятувальники взяли участь у ...

КОМЕНТАРІ