У Рівненській області пожежу,що виникла в багатоповерхівці обласного центру булу швидко ліквідовано

У Рівненській області пожежу,що виникла в багатоповерхівці обласного центру булу швидко ліквідовано

29.05.15 13:52 0 552
27 травня о 15:00 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в квартирі на 5 поверсі багатоповерхового житлового будинку по вулиці Мельника, 12 обласного центру.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул місцевих рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини на пожежній автоцистерні та пожежній автодрабині, а також оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

По прибуттю до місця виклику вогнеборцями було встановлено, що загоряння виникло в приміщенні кухні квартири. Бійці ДСНС оперативно за допомогою підручних засобів пожежу швидко ліквідували та повернулися в розташування підрозділу для подальшого несення служби.

В результаті пожежі вогнем пошкоджено кухонні меблі, речі домашнього вжитку, продуктами горіння закопчено стіни та стелю приміщення кухні, а також пошкоджено вікно на балконі. На разі причину виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кто такой тамада?
Наступна новина: "Марнотратна ...

КОМЕНТАРІ