У Рівненській області власна справа - на шляху до професійної самореалізації

У Рівненській області власна справа - на шляху до професійної самореалізації

29.05.15 08:06 0 658
За сприяння Дубенського міськрайонного центру зайнятості з початку року 25 безробітних розпочали власну справу. Серед них – Анна Олієвська, яка працює в сфері надання бухгалтерських послуг.

Можливість працювати на себе, бути керівником власного бізнесу завжди приваблювала людей, особливо енергійних і амбітних. Але зробити перший крок на шляху, сповненому безліччю цікавих перспектив професійної реалізації, але водночас ризикованому і непередбачуваному, без допомоги наважитись не просто. Саме тому служба зайнятості проводить активну політику підтримки підприємливих людей. У центрах зайнятості постійно надають консультації, проводять семінари з орієнтацією на підприємницьку діяльність. Для тих, хто вирішив відрити власну справу, організовують курси з основ власного бізнесу і надають одноразово виплату допомоги по безробіттю, як стартовий капітал.

Професію Анна обрала вдало, адже попит на хорошого бухгалтера є завжди і оплата достойна. Нині кількість підприємств малого бізнесу і фізичних осіб – підприємців є значною, приймати в штат бухгалтера чи вести бухгалтерію підприємцю самому не завжди доцільно. Тому все частіше керівники малих підприємств укладають угоди на виконання відповідних робіт з бухгалтерами-підприємцями. Значний досвід бухгалтерської роботи, комунікабельність, енергійність молодої жінки дали змогу за короткий термін заслужити хорошу репутацію і довіру клієнтів. Анна Олієвська вправно і впевнено розвиває свій бізнес. Жінка щиро вдячна працівникам Дубенського МРЦЗ за те, що допомогли їй прийняти рішення, яке відкрило нову захоплюючу сторінку в її життєвій книзі.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ