Заява міського голови Рівного Володимира Хомка

Заява міського голови Рівного Володимира Хомка

29.05.15 12:59 0 680
Шановні рівняни!

На наших очах завершується багатоходова комбінація із захоплення землі в самому серці парку ім. Т.Шевченка.

Початком цієї історії стала угода про оренду танцювального майданчика та літнього кафе, укладена 20 років тому.

Далі у 2007 році колишній директор парку, з моєї точки зору, абсолютно незаконно в суді визнав право орендарів на це майно. Після цього орендарі звернулися до суду, щоб забрати у власність всю землю під спорудами.

Наразі на мене чиниться шалений тиск усіма можливими способами, в тому числі через поширення неправдивої інформації, чуток та наклепів, аби я замовк. Стверджую - цього не буде!

Більше того, вчора за результатами мого звернення в прокуратуру по цьому факту порушено три кримінальні справи.

Крім того, прошу підтримки у небайдужих рівнян. Адже буде соромно перед нашими дітьми, якщо такий шмат рекреаційної зони потрапить у приватні руки.

Громадськість довела свою ефективність у таких ситуаціях - відстояли землю біля "Ліону", відстояли частину парку на пагорбі Слави, без сумніву, відстоїмо і частину парку Шевченка.

Щодо звинувачення мене у вимаганні хабара з боку пана Лишенюка, то уже я звернувся до суду з позовною заявою про захист честі, гідності та ділової репутації. Він має за це відповідати. А результати перевірки цього факту прокуратурою Рівненської області, про що вже оголошено в пресі, будуть мені хорошим аргументом у суді.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ