Міліція проводить перевірку за фактом блокування роботи сесії Чернігівської міськради

Міліція проводить перевірку за фактом блокування роботи сесії Чернігівської міськради

29.05.15 14:58 0 578
Правоохоронці проводять перевірку за фактом блокування роботи сесії Чернігівської міської ради 28 травня.

Як повідомила помічник начальника міського відділу міліції по зв'язках із ЗМІ Наталія Човпило, о 14.30 до чергової частини міліції надійшло повідомлення про перешкоджання роботи сесії міської ради. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Відомості про подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Міліціонери проводять опитування учасників та свідків акції. За зібраними матеріалами буде прийматися рішення щодо адміністративного чи кримінального правопорушення у блокуванні сесії міської ради.

Зранку у приміщення міської ради зайшли кількасот чернігівців, вони зайняли місця у сесійному залі та розташувалися у проходах. Основними вимогами було зниження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Міський голова Олександр Соколов розпочав сесію, однак не зміг навіть оголосити питання порядку денного. Представники громадськості почали блокувати трибуни, вимагаючи слова. Між представниками різних організацій виникла перепалка – серед присутніх на сесії частина людей вимагала проведення засідання, оскільки депутати міськради мають розглянути їхні питання. Біля президії почалася штовханина. О. Соколов оголосив перерву.

Серед питань, що мала розглядати сесія міськради, - затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку м. Чернігова на 2015-2023 роки, виділення коштів та земельних ділянок для учасників АТО, а також бюджетні питання, вирішення долі залізничної лікарні.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Вінничина: будьте обережні ...

КОМЕНТАРІ