У обласному центрі стартував конкурс «СтудМіс Тернополя»

У обласному центрі стартував конкурс «СтудМіс Тернополя»

29.05.15 16:27 0 586
Цьогоріч виборюють корону «СтудМіс Тернополя» 14 красунь із найбільших вишів міста. Переможниця представлятиме Тернопіль на Всеукраїнському конкурсі «СтудМіс України-2015». Перше дефіле відбулося у сучасних строях із національною вишивкою.

Конкурс проводиться уже вп'яте. З першим ювілеєм привітав організаторів та співорганізаторів, серед яких і комунальна установа обласної ради «Тернопільський обласний молодіжний методичний центр», голова облради Василь Хомінець.

«Переконаний, що такий конкурс відбуватиметься постійно, адже Тернопіль називають студентською столицею України. Обласна рада завжди підтримувала і підтримуватиме молодіжні ініціативи та сприятиме їх реалізації – щоразу таке дійство краcи та інтелекту відбувається у комунальній установі обласної ради – драматичному театрі, – наголосив Василь Хомінець. І додав – Краса врятує світ – цю аксіому хотів би перефразувати так: краса врятує і Тернопіль, і область , і Україну. Не важливо, хто переможе. Усі дівчата, які вийшли на сцену, – уже переможці у своїх навчальних закладах. Побажаю, аби тернопільська «СтудМіс-2015» гідно представила нашу область на Всеукраїнському конкурсі. І перемогла!».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Інформація про стан ...

КОМЕНТАРІ