В Житомирській області рятувальники привітали дітлахів навчально-реабілітаційного центру зі святом Останнього дзвоника

В Житомирській області рятувальники привітали дітлахів навчально-реабілітаційного центру зі святом Останнього дзвоника

30.05.15 12:27 0 595
29 травня тисячі дітей по всій країні прощаються зі школою. Цього дня вони востаннє сядуть за шкільні парти та почують такий довгожданий та водночас надокучливий дзвінок. Проте для когось це лише перехідний етап для подальшого навчання. свято Останнього дзвоника відбулося і в комунальному закладі «Денишівський навчально-реабілітаційний центр» Житомирської обласної ради. Вихованцями закладу рятувальники Житомирщини опікуються вже понад 10 років. Увесь цей час надзвичайники області намагаються якомога частіше навідувати своїх маленьких друзів та надавати необхідну допомогу закладу.

Після реорганізації Денишівського дитячого будинку в навчально-реабілітаційний центр дружба стала ще міцніше. Рятувальники постійно надають діткам допомогу – у проведенні веселих та пізнавальних заходів, організації дозвілля, щомісяця вітають іменинників тощо. Кожного разу вихованці закладу з нетерпінням чекають на жаданих гостей і нагороджують їх, у свою чергу, найпозитивнішими емоціями. І навіть у суворих вогнеборців від такої дружби теплішає на душі.

Під час сьогоднішнього заходу найголовнішими безумовно стали випускники – саме учні четвертого класу. Їхні молодші друзі підготували для винуватців свята декілька творчих номерів, а ті, в свою чергу, віддячили їм щирими словами подяки.

Особливо приємно було спостерігати за рівнем підготовки малюків. Незважаючи на те, що в закладі навчаються дітки з певними вадами здоров’я, викладачі знаходять підхід до кожної дитини. Як результат – веселі та зворушливі вірші й пісні стають винагородою для глядачів. Проте найбільше вражає патріотизм цих маленьких людей. Усі дітки та викладачі одягнули вишиванки. А коли всі в унісон заспівали гімн України, то мороз по шкірі пробіг, напевно, у кожного хто був у залі.

З привітальним словом до випускників звернувся заступник начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Михайло Бутримович.

« випускники перегортають чергову сторінку свого життя і роблять ще один крок до свого дорослого майбутнього. Для нас, як для рятувальників, найголовніше, щоб вони зустрічалися із нашою службою лише з радісних приводів. Тому ми вам бажаємо, щоб у вас було все те, на чому зосереджені ваші рожеві мрії. Рятувальники ж зі своєї сторони зроблять все можливе аби жодна надзвичайна подія не стала на шляху вашого щастя».

Співробітники ДСНС вручили малечі пам’ятні подарунки: фломастери, ручки, пластилін, щоденники та інші речі, які обов’язково стануть їм в нагоді після літніх канікул. Адже кожна дитина ще продовжить своє навчання і спише ще не один зошит та не одну ручку. Малеча подякувала представникам героїчної професії та запевнила, що через три місяці відпочинку, вони сповнені силами почнуть отримувати ще більше позитивних оцінок.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Червонограді ...
Наступна новина: Набрав чинності Закон ...

КОМЕНТАРІ