З Ужгорода,з молитвою та Божим благословенням вирушили в зону АТО 15 працівників Державтоінспекції Закарпаття (+фото)

З Ужгорода,з молитвою та Божим благословенням вирушили в зону АТО 15 працівників Державтоінспекції Закарпаття (+фото)

30.05.15 08:08 0 643
29 травня з Ужгорода, вже в шосте вирушив на схід України зведений загін працівників Державтоінспекції Закарпатської області, у складі п’ятьох екіпажів. Це 15 працівників із різних підрозділів ДАІ Закарпатського регіону, які добровільно виявили бажання нести службу в зоні АТО.





У заході взяли участь начальник УДАІ УМВС України у Закарпатській області Михайло Бойчук, особовий склад обласного ДАІ, рідні, священики та друзі державтоінспекторів.

З напутнім словом до колег звернувся начальник УДАІ УМВС України у Закарпатській області полковник Михайло Бойчук, побажавши їм щасливої дороги й успішного виконання поставлених на них задач та щасливого повернення додому.







Також, у капличці Покрова Пресвятої Діви Марії, яка знаходиться на території обласного ДАІ відбулася Божественна Літургія, яку відслужив о. Назар Винницький.



У час Служби Божої о. Назар та присутні у церкві молилися за мир в Україні, за наших воїнів-захисників, що знаходяться в зоні АТО та за міліціонерів-захисників, які їдуть нині й будуть проводити бойові дії, патрулювання на блок-постах та супроводжувати українських військових у "гарячі точки" на сході України.





Перед відправкою священнослужителі освятили спец автомобілі ДАІ та благословили кожного закарпатського воїна-захисника з найкращими побажаннями благополучно виконувати завдання та живими й здоровими повернутися додому. Захисникам-міліціонерам, як Божий захист подарували іконки та освячені вервиці.



УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ