У Волинській області покарали горохівчанина,який незаконно збував спирт

У Волинській області покарали горохівчанина,який незаконно збував спирт

30.05.15 14:35 0 566
До покарання у виді штрафу в розмірі 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (20400 грн.) із конфіскацією незаконно виготовленої продукції засуджено мешканця Горохова, який налагодив нелегальний алко-бізнес у районному центрі.

Нагадаємо, злочинну діяльність горе-бізнесмена було викрито прокуратурою Горохівського району спільно із працівниками сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Горохівського райвідділу УМВС України у Волинській області у березні цього року.

Встановлено, що цей чоловік систематично здійснював незаконний продаж спирту.

Зокрема, правоохоронцями одразу після реалізації було вилучено 20 літрів такої продукції, яку він, не маючи відповідної ліцензії та спеціального дозволу, збув іншому жителю Горохівщини.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено ще 80 літрів етилового спирту, що не відповідав державним стандартам. Всього ж у алко-бізнесмена вилучено близько 100 літрів спирту.

У ході досудового розслідування чоловік визнав свою вину, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак між прокурором та підозрюваним було укладено угоду, яка нині, за результатами розгляду, затверджена судом.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Міський пляж ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ