У Луцьку привітали 14-й випуск військових ліцеїстів

У Луцьку привітали 14-й випуск військових ліцеїстів

30.05.15 09:58 0 833
186 учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою отримали атестати про загальну середню освіту. Попереду — самостійне життя, яке більшість з них присвятять служінню рідній державі.

Привітати юних випускників прийшли чимало гостей та батьків. Серед них і Луцький міський голова Микола Романюк.

"Ви обрали дуже важливу для України професію – захищати свою державу. Особлива ваша місія зараз, коли наша країна перебуває у стані війни. як ніколи, наша держава потребує міцної та боєготовної армії”, - звернувся він до ліцеїстів.

Міський голова висловив вдячність педагогам та батькам за виховання юних патріотів. Побажав усім миру, добра та злагоди.

Випускники ліцею – активні учасники подій Революції Гідності, 600 випускників нині — учасники АТО, захищають Україну у складі Збройних Сил України, Національної гвардії, Держприкордонслужби, у добровольчих формуваннях.

Подвиг усіх, хто боровся за волю та незалежність України, відстоював територіальну цілісність нашої держави, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятників Героїв.

Вшанували ліцеїсти хвилиною мовчання й свого мудрого педагога та наставника Тетяну Демчук, яка минулого року трагічно загинула. В честь вічної пам'яті про неї — квіти.

Її рідних — маму та дочку відзначили орденами, а іменною премією — учнів ліцею.

За період 2014/2015 року у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, турнірах з різних предметів та конкурсах ліцеїсти здобули 70 перемог.

Міський голова Микола Романюк привітав й вручив відзнаки кращим випускникам закладу.

Під час офіційної частини юнаки демонстрували майстерність військової справи, якої вони навчалися у закладі, дарували своє мистецтво й творчі колективи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Автоперевізники м. ...
Наступна новина: До зони АТО з Рівного ...

КОМЕНТАРІ