У Рівненській області для студентів рятувальники провели пізнавальну екскурсію в пожежній частині

У Рівненській області для студентів рятувальники провели пізнавальну екскурсію в пожежній частині

30.05.15 08:07 0 643
29 травня у рамках Тижня безпеки життєдіяльності співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області запросили до себе в гості студентів Млинівського державного технолого-економічного коледжу.

Під час зустрічі рятувальники розповіли студентам про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у літній період. Було доведено порядок дій в разі виявлення вибухонебезпечних предметів або підозрілих речей, які можуть використовуватись в терористичних цілях, з демонстрацією макетів сучасних боєприпасів та боєприпасів часів Другої світової війни. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах, а також щодо правил безпечного відпочинку на водних об’єктах.

Після цього працівники Служби порятунку продемонстрували гостям пожежні автомобілі, ознайомили студентів з тактико-технічними характеристиками пожежно-рятувального обладнання та спорядження вогнеборців.

Окрім демонстрації техніки та обладнання, співробітники ДСНС дали можливість студентам на практиці випробувати себе в ролі рятувальника при роботі з пожежним стволом та аварійно-рятувальним інструментом, а також приміряти бойовий одяг вогнеборця та дихальний апарат АСП-2.

На закінчення заходу студентам розповідали як потрібно поводитися під час пожежі та що робити аби її не сталося. Після цікавих практичних вправ та теоретичних занять для студентів були вручені листівки на протипожежну тематику. Рятувальники дали відповідь на адресовані їм питання та ще раз наголосили, що дуже важливо знати та дотримуватися правил безпеки життєдіяльності аби не допустити виникнення біди.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З Ужгорода,з молитвою та ...

КОМЕНТАРІ