Зловмисника з Кіровоградського району затримали на території Чернівецької області

Зловмисника з Кіровоградського району затримали на території Чернівецької області

30.05.15 10:07 0 551
Чоловіка та його 17-річного поплічника було викрито у крадіжці майна з помешкання односельчанки. Аби уникнути відповідальності за вчинене, 28-річний житель Кіровоградського району залишив місце проживання. Правоохоронці упродовж місяця розшукали та затримали зловмисника.

Наприкінці березня до Кіровоградського райвідділу міліції звернулась жителька одного з сіл і повідомила про крадіжку виробів з металу та інших речей з домоволодіння.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися місцеві жителі, раніше судимі за аналогічні злочини.

- Один із зловмисників втік з села. Як з'ясували у ході розшукових заходів правоохоронці, чоловік переховувався на території Чернівецької області. Саме там, в одному з населених пунктів, його і затримали, - повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.

Дії поплічників було кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті - покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Крім того, 28-річному чоловіку інкриміновано втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність (ч. 1 ст. 304 КК України).

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях завершено, матеріали направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

За матеріалами Кіровоградського РВ

УМВС України в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До зони АТО з Рівного ...
Наступна новина: Роз’яснення щодо Рішення ...

КОМЕНТАРІ