У Тернополі переселенцям вручили «Благодійні аптечки»

У Тернополі переселенцям вручили «Благодійні аптечки»

30.05.15 13:57 0 712
Більше 20 видів лікарських препаратів першої необхідності отримали вимушені переселенці зі Сходу України та Криму в Тернополі, а діти – солодощі та іграшки. Дану акцію із назвою «Благодійна аптечка» організував благодійний фонд «Апостол» при підтримці міського голови Сергія Надала та голови ОДА Степана Барни.

«У зв’язку з подіями на Сході у Тернополі перебуває чимало вимушених переселенців. Хочеться, щоб вони відчували нашу допомогу і підтримку, - зазначає Сергій Надал. – І саме акція «Благодійна аптечка» та фонд «Апостол» показують усім підприємцям, як потрібно турбуватися про людей у тяжку хвилину та допомагати їм».

Керівник благодійного фонду Михайло Апостол зазначає, що така діяльність наразі здійснюється на Тернопільщині і ще у семи областях України. До акцій фонду керівник запрошує волонтерів та представників громадських організацій, адже фонд надалі планує забезпечувати переселенців та соціально незахищених категорій городян речами першої необхідності.

Нагадаємо, що це другий проект у співпраці фонду «Апостол» та Тернопільської міської ради. Раніше, 19 березня, в управлінні соціальної політики міської ради було відкрито Центр надання гуманітарної допомоги для малозабезпечених громадян, де тернополяни можуть безкоштовно отримати продукти та речі першої необхідності.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Блог Александра Шкудуна
Наступна новина: Інспектори ДАІ Луцька ...

КОМЕНТАРІ