Чернігів: Шкільний прощальний вальс

Чернігів: Шкільний прощальний вальс

30.05.15 10:23 0 605
Останній шкільний дзвоник пролунав у школах Чернігова. Зі своїми навчальними закладами попрощалися понад 1600 чернігівських випускників, 117 з яких за успіхи у навчанні нагороджені золотими та срібними медалями.

Міський голова Олександр Соколов відвідав свято Останнього дзвоника у загальноосвітній школі №9. Незважаючи на дощ, на шкільному подвір'ї зібралися школярі, батьки, вчителі та гості. Цього року навчальний заклад закінчили 24 учні. Загалом, для школи це 98-й випуск.

Директор школи Людмила Хатимирська наголосила, що учні школи мають успіхи у навчанні та спорті, завойовують призові місця на різноманітних конкурсах, інтелектуальних і творчих змаганнях. "Не забувайте свою маленьку, але затишну 9-у школу, де вас завжди люблять і чекають", - звернулася вона до випускників. Керівник закладу вручила грамоти кращим учителям школи, а також похвальні листи школярам, які мають високі досягнення у навчанні. Випускник Дмитро Селянський отримав подарунок за свої спортивні успіхи.

О.Соколов побажав усім учасникам свята миру і добра, випускникам – здійснення планів і мрій, ніколи не забувати про своїх наставників-учителів, батьків, рідний Чернігів. "З ваших талантів і праці складається успіх цілого міста", - наголосив він.

Керівник обласного центру передав учням ЗОШ №9 набір електронних підручників.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ