Чернігів: До аквапарку за позитивом

Чернігів: До аквапарку за позитивом

30.05.15 12:54 0 513
До Міжнародного дня захисту дітей Чернігівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді минулого тижня провів акцію для прийомних сімей - відвідування аквапарку «Термінал» (м. Бровари).

Цей аквапарк - один з найсучасніших аквапарків України. Учасників акції вразила зона відпочинку, яка оснащена великою кількістю водних атракціонів та релакс-секторів. Почалося дійство з першого поверху, який називається АКВА-зоною. Тут знаходиться шість гірок, від яких просто дух захоплює. А далі-хвильовий басейн, басейн з гідромасажними ваннами та аква-баром, декілька джакузі і сектор для відпочинку дітей. Другий та третій поверхи не залишили байдужим жодного гурмана та любителя смачного і поживного. В обідній час суші-бар, піцерія, ресторан швидкого харчування запропонували учасникам акції у своїх меню вишукані страви, щоб поновити сили наших шукачів пригод.

Діти і дорослі отримали океан задоволення та позитивних емоцій від пригод у водних лабіринтах аквапарку. Це ще одна яскрава подія, яка залишиться у дитячій пам'яті. Ну що може бути краще, ніж плескатися в чистій воді разом зі своїми рідними та друзями…

За інформацією Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У лісі на Ужгородщині ...

КОМЕНТАРІ