На Хмельниччині рятувальники навчали населення правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчали населення правилам пожежної безпеки

30.05.15 08:46 0 573
Щоб запобігти виникненню пожеж та їх трагічних наслідків, покращити стан протипожежного захисту житлового фонду та навчити населення елементарним правилам пожежної безпеки, співробітники підрозділів Головного управління ДСНС у Хмельницькій області проводять рейдові відпрацювання населених пунктів.

Так, протягом цього тижня волочиські рятувальники провели відпрацювання населених пунктів Порохня, Чухелі, Бубнівка, Соломна та Сарнів. В ході цих заходів рятувальники велику увагу приділяли навчанню населення правилам пожежної безпеки в побуті, перевірили стан пожежної безпеки домогосподарств найменш захищених верств населення. Окремо офіцери Служби порятунку «101» звернули увагу селян на суворе дотримання правил пожежної безпеки під час спалювання сухостою і залишків рослинності на відкритій місцевості. Під час рейду громадянам було вручено листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.

Оскільки з настанням теплої погоди громадяни масово вдаються до відпочинку поблизу водойм, не зайвим для населення була інформація щодо безпечного відпочинку на водних об’єктах району.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк - у «Eкогала – 2015»
Наступна новина: Тернопілля: «Герої назавжди ...

КОМЕНТАРІ