В Чернігівській області пустощі з сірниками 9-річної дівчинки призвели до пожежі житлового будинку

В Чернігівській області пустощі з сірниками 9-річної дівчинки призвели до пожежі житлового будинку

30.05.15 13:26 0 570
28 травня о 18:10 у Менському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Величківка. За викликом на місце події з райцентру прибуло два відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. На цей час в оселі спостерігалося горіння та сильне задимлення, а полум’я встигло поширитися на дах оселі. Вогнеборці о 18:30 локалізували, а о 19:00 остаточно ліквідували загоряння. В ході гасіння врятовано поруч розташовану господарчу будівлю.

Як з’ясувалося, ймовірною причиною пожежі стали пустощі з вогнем 9 річної доньки господарів будинку. Поки мати займалась хатніми справами, залишена без належної уваги Софія знайшла сірники і вигадала небезпечні ігри. В результаті пожежі вогнем пошкоджено стіни, перекриття будинку та речі домашнього вжитку. Ніхто з мешканців оселі не постраждав.

Тому, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області вкотре звертаються до батьків з проханням: контролюйте розваги дітей та власним прикладом виховуйте у них навички культури безпечної поведінки.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ