«Tashkan» - вітчизняний виробник дитячого одягу

«Tashkan» - вітчизняний виробник дитячого одягу

31.05.15 17:53 0 3317
Як показує досвід більшості відомих і пізнаваних брендів у світі, їхня історія починалась з чогось маленького, що здалеку заледве нагадувало майбутні шалені успіхи. Так було з монстрами цифрової індустрії Apple, Microsoft, Facebook, відомими брендами одягу Versace, Dolce&Gabbana, так на сучасному українському просторі одним із найбільш відомих і прогресивних являється дитячий одяг від виробника «Tashkan».

Власне кажучи, свої перші кроки на ринку, «Tashkan» робив як маленьке сімейне підприємство з пошиття дитячого одягу під замовлення. Як казали у відомому мультику "як кораблик назвеш, так він і попливе", а що може бути кращим стимулом для назві бренду, ніж дитяча безпосередність. Саме так із каштану вийшов "ташкан", завдяки дитячі фантазії, що згодом переросла в серйозне підприємство. Саме такий підхід люблячих батьків, з огляду на їх досвід, бажання і вимоги маленьких вередунів, допомагає створювати дитячу одежу високого рівня. Запорукою успіху компанії в такий доволі нелегкий для вітчизняного виробника період являється висока якість продукції, підтверджена не одним сертифікатом відповідності та вдячними відгуками клиєнтів.

«Tashkan» - це один з небагатьох вітчизняних виробників, який виготовляє свою продукцію на території України. В створенні одягу для маленьких модників компанія керується трьома головними критеріями:

- прекрасний комфорт для щоденного використання;
- гарний, сучасний дизайн;
- прекрасне співвідношення показників ціни та якості.

Свою продукцію компанія "Tashkan" має можливість реалізовувати як в роздріб, так і оптовими партіями.


Источник: http://tashkan.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ