Житомирські міліціонери привітали вихованців дитбудинку зі святами

Житомирські міліціонери привітали вихованців дитбудинку зі святами

31.05.15 10:39 0 573
У переддень Міжнародного дня захисту дітей очільник міліції Житомирщини Валерій Рудик разом колегами завітали до обласного спеціалізованого будинку дитини в м. Новограді-Волинському, аби подарувати маленьким вихованцям частку любові та турботи.

Правоохоронці вже не вперше приїздять до закладу, в якому виховуються малюки від народження до 4-5 років. Особливі дітки, подекуди з важкими вадами фізичного та розумового розвитку, потребують особливої турботи та догляду. Тож міліціонери намагаються докласти часточку душевного тепла, готуючи для малят подарунки.

Цього разу правоохоронці привезли до будинку дитини солодощі, борошно, крупи та інші продукти харчування, аби влаштувати для дітей смачне частування та забезпечити їх необхідним.

Під час перебування у закладі міліціонери поспілкувалися з персоналом та волонтерами з міжнародного фонду Св. Андрія і сімейним подружжям з США, які готуються стати батьками для двох малят з дитбудинку.

У дитячих кімнатах гості відвідали маленьких вихованців закладу.

- Працівники міліції Житомирщини опікуються дитячими інтернатними закладами, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, - зазначив начальник УМВС Валерій Рудик. – Я не так давно очолюю обласну міліцію, однак, як батько трьох дітей знаю, наскільки важливо дарувати їм увагу та турботу. Ми в боргу перед цими дітьми. У тому, як вони тягнуться до гостей і відвідувачів закладу, відчувається брак батьківського тепла і захисту. Ми готові й надалі допомагати цим дітлахам.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: міський голова ...
Наступна новина: Українці Чехії долучилися ...

КОМЕНТАРІ