На Хмельниччині викрили правоохоронця,який вимагав хабар

На Хмельниччині викрили правоохоронця,який вимагав хабар

31.05.15 10:08 0 633
У Хмельницькому працівники відділу внутрішньої безпеки в Хмельницькій області ДВБ МВС України спільно з працівниками обласної прокуратури та УСБУ викрили капітана міліції, який вимагав та отримав хабар.

Як стало відомо, міліціонер вимагав у хмельничанина 500 доларів США за те, щоб не проводити стосовно нього перевірку за фактом ймовірного вчинення чоловіком кримінального правопорушення, а вже наявні матеріали перевірки пообіцяв знищити.

Безпосередньо в момент отримання неправомірної вигоди правоохоронця затримали. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

На даний момент правоохоронець затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У зону АТО вирушили ...
Наступна новина: ДСНС України закликає ...

КОМЕНТАРІ