В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу в одній з квартир двоповерхового 8-квартирного житлового будинку

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу в одній з квартир двоповерхового 8-квартирного житлового будинку

31.05.15 10:05 0 566
30 травня о 04:05 у Чернігові до оперативно-координаційного центру управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир двоповерхового 8-квартирного житлового будинку по вул. Забарівській.

За викликом до місця події прибуло два відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. У цей час відбувалося горіння в одній із кімнат квартири. Рятувальники одразу приступили до гасіння. Ліквідація пожежі тривала майже півтори години, в ході якої не допущено розповсюдження вогню на сусідні помешкання. Вогнем частково знищено диван, пошкоджено підлогу та стіни. Ймовірною причиною пожежі послужила необережність при палінні 43-річного господаря.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області звертаються до населення з проханням бути обережними при курінні, особливо після вживання спиртних напоїв та ретельно гасити недопалки й сірники.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму третина дитячих ...
Наступна новина: У зону АТО вирушили ...

КОМЕНТАРІ