На Вінничині валерій Коровій привітав учнів загальноосвітньої школи села Довжок Ямпільського району зі святом останнього дзвоника (+фото)

На Вінничині валерій Коровій привітав учнів загальноосвітньої школи села Довжок Ямпільського району зі святом останнього дзвоника (+фото)

31.05.15 14:03 0 797
Цьогорічний останній дзвоник для учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Довжок Ямпільського району стало особливим: на урочисту лінійку з нагоди закінчення навчального року до місцевих школярів завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, перший заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна та голова Ямпільської райдержадміністрації Михайло Вдовцов.

Звертаючись до присутніх, зокрема до випускників, Валерій Коровій зазначив: «День вашого останнього дзвоника ви, дорогі випускники, запам'ятаєте на все життя. Адже саме цим днем кожен вимірює, чого він досяг та здобув після закінчення першого етапу навчання. Тому ніколи не забувайте те місце звідки ви родом, і, тим паче рідну школу. Саме вона дала вам базові знання та білет у майбутнє».

Очільник області подякував вчителям навчального закладу за роботу, яку вони виконують. Він наголосив на тому, що від саме від вчителів залежить подальше прагнення учня до знань та розвитку в майбутньому.

Валерій Коровій побажав випускникам успішного подальшого навчання, учням школи гарного відпочинку та всім здоров'я, натхнення та Божих благословень.

З нагоди завершення навчального року голова облдержадміністрації презентував закладу освіти комплект м'ячів та інші подарунки.

В ході урочистої частини заходу голова облдержадміністрації разом із директором школи Анатолієм Конофольським вручили грамоти кращим учням, вчителям та колективам, а також медалі та кубок кращій команді з футболу школи І-ІІІ ступенів с. Довжок.

Варто відмітити, що цього року вихованці навчального закладу стали переможцями в обласних змагання «Нащадки козацької слави», а також в Чемпіонаті ВОО ВФСТ «Колос» з фут залу «Золотий колос 2015» серед юнаків 2003-2005 року народження. І місце в районній спартакіаді школярів.

По завершенню урочистої лінійки Валерій Коровій оглянув приміщення школи, а також сільський будинок культури, де нещодавно капітально відремонтовано малу залу.





























































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УГКЦ закликає не нищити ...
Наступна новина: На Вінничині голова ...

КОМЕНТАРІ