Міліція Волині у рамках благодійного телерадіомарафону підтримала дітей особливої долі

Міліція Волині у рамках благодійного телерадіомарафону підтримала дітей особливої долі

31.05.15 13:42 0 616
«Поспішаймо творити добро» – під таким гаслом відбувся захід, основна мета якого допомогти дітям-сиротам та дітям, батьки яких загинули, захищаючи Батьківщину.

– 23-й рік поспіль, напередодні Дня захисту дітей, ми за підтримки Волинської обласної державної телерадіокомпанії організовуємо благодійних телерадіомарафон, аби привернути увагу громадськості до діток, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, а також проблем сирітства та бездоглядності. А таких у нас майже чотири тисячі! Тож протягом дня в прямому ефірі журналісти спілкувалися з духовенством, представниками влади, правоохоронних органів та громадськості. Окрім того, в облмуздрамтеатрі відбувся концерт за участю творчих колективів області, – розповіла голова Волинського обласного правління Дитячого фонду України Олена Грінченко.

Аби підтримати дітей і допомогти їм матеріально, участь у заході взяв начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига і керівник підрозділу кримінальної міліції у справах дітей обласного управління міліції Інна Остапович.

– Міністерство внутрішніх справ України завжди приділяє увагу питанню допомоги дітям особливої долі. Це – діти правоохоронців, котрі загинули під час виконання службових обов'язків, діти, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, та діти, які з тих чи інших причин переступили Закон. Структурні підрозділи апарату обласного управління міліції та міськрайвідділи тримають шефство над вихованцями 19-ти закладів, де перебувають діти особливої долі. Нині ж особливою темою і нашим безпосереднім обов'язком є також підтримка родин загиблих в АТО працівників міліції та сімей, які через бойові дії на Сході змушені були покинути рідні домівки.

Благодійні пожертви на потреби особливих діток можна переказувати на розрахунковий рахунок №26000000001727 в ПАТ «Укрсоцбанк» в м. Києві, МФО 300023, код 05810132.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному міський голова ...
Наступна новина: УГКЦ закликає не нищити ...

КОМЕНТАРІ