Хмельницька область: протягом двох діб піротехніки ДСНС знищили 225 вибухонебезпечних предметів

Хмельницька область: протягом двох діб піротехніки ДСНС знищили 225 вибухонебезпечних предметів

31.05.15 12:15 0 621
29 травня о 10:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області знищено у спеціально відведеному місці 1 артилерійський снаряд часів Другої світової війни калібру 152 мм, що був виявлений напередодні в м. Волочиськ на вул. Фридрихівській.

Об 11:00 цього ж дня сапери знищили 2 ручні гранати Ф-1, що були виявлені 28 травня в смт. Війтівці на вул. Шкільна, 15.

А о 13:00 піротехніки у спеціально відведеному місці знищили 35 артилерійських снарядів до стрілецької зброї калібру 20 мм, що були виявленні також 28 травня в м. Кам’янець-Подільський на вул. Жванецьке шосе.

Цього ж дня о 15:00 піротехніки ДСНС області знищили у спеціально відведеному місці один 152-міліметровий артилерійський снаряд, що був виявлений напередодні в с. Збриж Чемеровецького району поблизу кладовища.

Вже 30 травня об 11:00 групою піротехнічних робіт знищено у спеціально відведеному місці 186 артснарядів калібру 20 мм, що були додатково виявлені саперами під час контрольного обстеження території в м. Кам’янець-Подільський на вул. Жванецьке шосе.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині голова ...

КОМЕНТАРІ