Упродовж доби на водоймах Львівщини втопилося 2 особи,ще 1 хлопця шукають

Упродовж доби на водоймах Львівщини втопилося 2 особи,ще 1 хлопця шукають

02.06.15 09:02 0 686
31 травня о 14:10 від чергового міліції Перемишлянського РВ ГУ МВС до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Станимир Перемишлянського району в місцевому ставку втопився чоловік, 1973 року народження. О 17:15 водолази аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби витягнули з води тіло без ознак насильницької.

Того ж дня о 15:50 черговий міліції повідомив фахівців ДСНС про те, що в с. Долиняни Городоцького району в місцевому ставку виявлено тіло чоловіка, 1970 року народження, без ознак насильницької смерті. Тіло з води було витягнуто працівниками міліції.

Вже увечері о 18:31 до рятувальників надійшло повідомлення про інцидент на воді від чергового Яворівського РВ ГУ МВС. У с. Ясниська Яворівського району на кар’єрі, близько 00:30 поплив на човні та не повернувся хлопець, 1993року народження. Пропалий безвісти є жителем м. Львова.

1 червня з настанням світлої пори доби водолази аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби розпочали пошукові роботи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое офис и каким он ...
Наступна новина: Такси в Новокосино - очень ...

КОМЕНТАРІ