Хмельниччина: рятувальники взяли участь у святі «Захисти дитину від вогню» напередодні Дня захисту дітей

Хмельниччина: рятувальники взяли участь у святі «Захисти дитину від вогню» напередодні Дня захисту дітей

02.06.15 08:08 0 579
31-го травня у м. Хмельницькому напередодні Дня захисту дітей рятувальники ДСНС спільно з приватним підприємством «ЛІГА-2» зробили для дітей та їх батьків справжнє свято «Захисти дитину від вогню», яке мало на меті не тільки розважити юних та дорослих подолян, а й навчити їх правил безпечної поведінки та діям в екстремальних умовах.

Кожен, хто завітав на свято, мав змогу поміряти захисний одяг рятувальників, ознайомитися з аварійно-рятувальним обладнанням, сфотографуватися на пам'ять та навіть посидіти за кермом справжнісінького пожежного автомобіля. Також рятувальники нагадали дітям основні правила поведінки в побуті, при виникненні пожеж, під час відпочинку на водоймах та у лісі. Крім того, вогнеборці на практиці показали, як вони насправді гасять пожежі.

Десятки дітлахів вступили у дружній поєдинок під час проведення різноманітних конкурсів. Юні таланти прикрасили майданчик автоцентру різноманітними малюнками на тему «Вогонь друг, вогонь ворог». Кращі «художники», як водиться, були нагороджені цінними подарунками.

Проведенню таких заходів приділяється велика увага, адже чим більше діти будуть знати про небезпеку пожеж, умітимуть правильно діяти в екстремальній ситуації, тим менше з ними буде траплятися неприємностей.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Проект реконструкції ...

КОМЕНТАРІ