На День захисту дітей закарпатські рятувальники подарували підростаючому поколінню пізнавальну акцію

На День захисту дітей закарпатські рятувальники подарували підростаючому поколінню пізнавальну акцію

02.06.15 09:20 0 645
У перший літній день на центральній площі Ужгорода закарпатські рятувальники провели яскраву та видовищну акцію для дітей та дорослих «До води не поспішай – правила безпеки взнай». Захід відбувся в рамках святкування Дня захисту дітей.

На ужгородців та гостей краю, що завітали на свято, з самого ранку вже чекали рятувальники та водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. А також представник Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Дітки мали чудову нагоду поспілкуватися із професіоналами, які рятують людські життя на воді, та дізнатися чимало цікавого про роботу цих мужніх чоловіків. Фахівці групи водолазних робіт АРЗ СП також показали дітлахам спорядження, за допомогою якого проводяться підводні та рятувальні роботи; продемонстрували, як правильно рятувати людину, яка тоне; розказали при якій температурі води і де можна купатися.

А від працівників Навчально-методичного центру БЖД та ЦЗ усі бажаючи могли дізнатися: як правильно діяти у критичних ситуаціях, зуміти не розгубитися і не панікувати у відповідальний момент. На практиці присутнім показали способи надання першої долікарської допомоги врятованому із водяної стихії.

Також усі учасники свята мали нагоду ознайомитися із технічними характеристиками службових автомобілів й оснащенням водолазів та детально їх роздивитися. На згадку кожен бажаючий мав можливість сфотографуватися.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Хмельницького з ...

КОМЕНТАРІ