В Ужгороді електропоїзд травмував жінку

В Ужгороді електропоїзд травмував жінку

02.06.15 09:46 0 627
Часто легковажність наших краян може повернутися для них серйозною проблемою. Адже кілька разів доводилося бачити, які деякі люди гуляють по залізничній колії. І навіть погрози штрафами їх не лякають. Та що там штрафи… на Закарпатті вже був не один випадок, коли під тепловозом чи електровозом гинули люди. Подібний випадок знову мав місце в обласному центрі.

у перший день літа о 6.40 ранку 59-річна ужгородська пенсіонерка проходила по залізничному мосту через річку Уж біля колії в габариті. Саме в цей момент їхав електропоїзд «Сянки-Мукачево».

Як розповіли працівники лінійного відділення міліції на станції Ужгород виданню «Карпатський об'єктив», машиніст подавав сигнали, однак, певніше за все, жінка не могла нікуди звернути. І хоча машиніст і застосував екстрене гальмування, однак уникнути удару не вдалося. У результаті цієї аварії ужгородка отримала перелом правої плечової кістки, перелом стегнової кістки, забійні рани та інші тілесні ушкодження. На місце пригоди приїхала карета «швидкої допомоги», яка госпіталізувала потерпілу. На щастя, жінка залишилася жива.

Як повідомили в Ужгородській міській клінічній лікарні, наразі потерпіла знаходиться в реанімаційному відділенні, працівники реанімації відмовилися повідомити про стан потерпілої.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Буковини проведе в ...
Наступна новина: У Волинській області група ...

КОМЕНТАРІ