Волинські міліціонери взяли під опіку дітей,батьки яких віддали життя за Батьківщину

Волинські міліціонери взяли під опіку дітей,батьки яких віддали життя за Батьківщину

02.06.15 10:42 0 635
Аби влаштувати свято дітям колег, які загинули у зоні проведення антитерористичної операції, луцькі міліціонери зібрали свій одноденний заробіток.

Володимир Іщук та Мирослав Столярчук – бійці роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» – одними з перших записалися до лав підрозділу. По-іншому не могли, адже надзвичайно любили Україну… Коли отримали наказ їхати на Схід, не роздумували: навіть вмовляння рідних, дружин і зовсім маленькі діти не стали для них переконливим аргументом.

…Із бойового завдання хлопці не повернулися. Вони загинули 29 серпня під Іловайськом. У кожного з них – по двоє діток…

– Нам навіть складно уявити, наскільки складно молодим жінкам самотужки поставити на ноги ще зовсім маленьких діток, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Тому вирішили хоча б трохи їх підтримати: увесь особовий склад міськвідділу одноголосно погодився перерахувати одноденний заробіток на допомогу цим родинам. Усе це ми робимо від душі.

І свято правоохоронці малечі таки зуміли влаштувати: відтепер Калинка Столярчук кататиметься новим велосипедом, Христинка Столярчук вирушить на відпочинок за кордон із модною валізою, а Ганнуся і Станіслав Іщуки дивитимуться мультики на сучасному телевізорі.

– Підтримка діток, батьки яких загинули, захищаючи Україну, - наш безпосередній обов'язок, – відзначив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – А тому кожна така родина не залишиться поза увагою: усі отримають фінансову допомогу від волинських міліціонерів.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбулося ...

КОМЕНТАРІ