У Дніпропетровську відкрили фотовиставку з портретами дітей-переселенців

У Дніпропетровську відкрили фотовиставку з портретами дітей-переселенців

02.06.15 08:08 0 565
У День захисту дітей у Дніпропетровську, в центрі для переселенців «Допомога Дніпра», переїжджі з Донбасу відкрили фотовиставку «Наші діти – наше майбутнє». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, автори усіх світлин – люди із зони АТО, які наразі оселились на Дніпропетровщині. «Моделями» для фото сесій виступали їхні діти й онуки.

За словами організатора виставки, волонтерки Людмили Хапатько, наразі переселенці з Донбасу трохи обжилися на новому місці й уже не побоюються показувати свої обличчя й обличчя своїх дітей – навпаки , тепер вони хочуть показати їх.

«Батьки, які приїхали із зони АТО, вже хочуть показати своїх діток, вони вже не хочуть ховатись, вони хочуть жити тут, з нами. І це вже не переселенці, це вже нові жителі Дніпропетровська. Мені дуже хочеться, щоб усі потихеньку забували слово «переселенці», – сказала Радіо Свобода Людмила Хапатько.

В експозиції представлені близько півтори сотні фоторобіт 75 авторів. Організатори відібрали їх із кількох сотень світлин, представлених переселенцями.

Виставка триватиме упродовж місяця, 1 липня будуть названі автори найкращих робіт у чотирьох номінаціях: «Сюжет», «Модель», «Симпатія» і «Майстер».

Переможців визначать за допомогою голосування: кожен відвідувач виставки може придбати жетончики-голоси за символічну суму й вкинути до спеціальної скриньки. Зібрані кошти витратять для підтримки дітей-переселенців.

усіх дітей-учасників фотовиставки відзначили подяками, іграшками і книжками.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Проект реконструкції ...

КОМЕНТАРІ